30 maart 2019

Gastenboek

Vele tevreden leerlingen gingen u voor. Lees hieronder enkele ervaringen van de vele geslaagden.

48 gedachten over “Gastenboek

 • Hele leuke rijlessen gehad bij Just Ride! Erg veel geleerd in de auto en ook veel gelachen met Jatin. Je voelt je echt thuis als je de auto instapt vanwege leerzame en leuke gesprekken die we gehad hebben in de auto! Het is ook een hele fijne nieuwe auto om praktijk in te mogen doen. Ik zou deze rijschool 100% aan iedereen aanraden! Echte toppers!! Heel erg bedankt!!

 • In 1 keer geslaagd, na het lastige coronajaar en vele maanden over mijn theorie wordt er nog altijd begrip getoond. De lessen zijn altijd gezellig en je kan altijd jezelf zijn. Complimenten aan Jatin dat hij zichzelf zo goed kan aanpassen aan de leer en denkwijze van de leerling. Raad het allemaal zeker aan! 5 sterren op zijn minst.

 • Vandaag mijn rijbewijs in een keer gehaald! Super leuke instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen dat jij je op je gemak voelt. Zeker veel geleerd maar vooral veel gelachen! Bedankt Komal <3

 • Na bij veel rijscholen te hebben proefgereden bleek deze toch zeker de beste te zijn. Ik ben namelijk vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto praktijk met veel dank aan Jatin! De rijlessen waren niet alleen leerzaam maar ook altijd leuk, een moment om elke week weer naar uit te kijken. Jatin weet precies wat je goed doet en wat nog aandacht nodig heeft, hierdoor ben ik in 1x geslaagd! Nogmaals veel dank voor alles

 • Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool ben ik super goed opgevangen door rijschool just ride. Ik kreeg meteen een veilig gevoel en mocht al veel zelf doen. Ik heb gekozen voor de RIS opleiding, hierbij wordt stapje voor stapje uitgelegd, wat voor mij erg fijn was! Mijn rij-instructeur Jatin is een onwijs lieve man en heeft veel geduld om alles net zo vaak te oefenen als jij wilt. Hij stelt je erg op je gemak, ook al als je in het verleden nare ervaringen hebt gehad.
  En er wordt echt gewerkt aan je zelfvertrouwen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden! Ook als je niet de RIS wilt volgen heeft Jatin nog een super lieve vrouw die net zo veel geduld en vertrouwen geeft, die naast RIS ook nog normale rijlessen geeft. Al bij al een fijne ervaring en in 1 keer geslaagd!! Ondanks dat ik onwijs blij ben met mijn rijbewijs ga ik deze leuke lessen wel missen🤣

 • Fijne rijschool! Ik heb veel plezier gehad tijdens de rijlessen en ik heb me op geen enkel moment onveilig of ongemakkelijk gevoeld. De rijlessen hadden een duidelijk lesdoel. In twee keer mijn rijbewijs gehaald, prima!

 • Fantastische rijschool, in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, hier ben je geen nummertje maar wordt er naar jou als persoon gekeken naar hoe jij het best leert, en wat je nodig hebt. Altijd gezellig en zeer leerzaam. Ik zag verbetering na elke les en heb altijd met plezier in de auto gezeten!

 • Super fijne rijschool, zeker aan te raden! Tijdens de lessen voelde ik mij altijd erg op mijn gemak. De lessen waren gezellig, maar ook zeker leerzaam. Ik heb de RIS opleiding gevolgd en ben hiermee in 1x geslaagd, dus dat is ook een aanrader. Heel erg bedankt!

 • Nadat ik bij veel rijscholen had proefgereden kwam ik uiteindelijk terecht bij Just Ride. Bij Jatin mocht ik wel gelijk de auto besturen en merk je het verschil in een ervaren rijinstructeur die zijn leerling kent. Jatin kon kij super goed motiveren en wist precies wanneer hij serieus moest zijn. De rijschool maakte ook altijd tijd voor me vrij wanneer ik extra lessen nodig had. Dankzij Just Ride nu mijn rijbewijs binnen, dankje Jatin!

 • Lieve, leuke en zeer meegaande mensen. Doen echt alles om in 1 keer te slagen. Top school, hartstikke bedankt. 👍👍👍👍

 • Super lieve en leuke mensen die iedere dag weer met plezier aan het werk gaan. Iedereen is anders en daar wordt goed rekening mee gehouden. Ik heb veel van ze geleerd en heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader. Dankjewel voor alles 🙂

 • Hele fijne lessen gehad bij Just Ride. Altijd duidelijk, fijn gestructureerd en ook nog eens heel gezellig. Ga de lessen missen. Bedankt Jatin!

 • Just Ride is een hele goede rijschool. Altijd fijne rijlessen gehad. Jatin heeft mij altijd op me gemak gesteld. Ik heb last van faalangst en echt alles is er geprobeerd om mezelf vertrouwen te geven. Zeker een aanrader!

 • Rijschool Just Ride zijn toppers! Al mijn lessen en begeleiding als geweldig ervaren. Ze nemen de tijd voor je, en geven je in de lessen precies wat je nodig hebt. Ik ben pas geslaagd en dat in 1x. Blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Bij hun ben je in goede handen! 1 woord! “TOPPERS!”

 • Goede doelgerichte rijlessen gekregen. Er worden notities gemaakt, waaraan gewerkt gaat worden tijdens de volgende rijles wat goed werkt. Gezellige maar wel serieuze rijlessen gehad met Jatin en in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs

 • Echt een top rijschool! Na zes keer te zijn gezakt bij andere rijscholen…. toch in 1 keer geslaagd bij Just Ride
  Door mijn vriendin doorverwezen naar Just Ride, waar Jatin me erg op mijn gemak stelde en vandaag meteen voor de eerste keer bij Just Ride te zijn geslaagd voor mijn examen! Heel erg bedankt voor alle moeite Jaat!!

 • Super rijschool jatin is een hele sociale man. Hij heeft geduld en hij ziet goed in wat er nog beter kan . Ik ben door hem in een keer geslaagt zelf in de moeilijke tijden van corona . Echt een aanrader.

 • Superrr instructeur in 2 maanden mijn rijbewijs behaald en in 1 keer geslaagd incl. de tussentijdsetoets! Super rijschool zeker 5 sterren waard

 • Super fijne rijschool! Ik ben hier in 1x geslaagd met hulp van de RIS-opleiding (Zeker een aanrader). De lessen waren altijd echt super goed en je kan altijd alles vragen. Daarnaast waren de lessen ook altijd gezellig, waardoor je helemaal op je gemak rijdt. Super bedankt!

 • Deze Rijschool is echt geweldig, echt een aanrader, alles word heel duidelijk uitgelegd en de tijd word echt voor je genomen. Wil je in 1 keer slagen ga dan hier je lessen volgen

 • Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Just Ride. Ik ben van rijschool gewisseld en hier in 1x geslaagd! Jatin weet precies wat je nodig hebt en koppelt goed terug wat je verbeterpunten nog zijn, hij is relaxed als het kan en oplettend als het moet.

 • Alles in 1x gehaald! Leuke tijd gehad met mijn instructrice Komal! Ze heeft me goed geholpen om over mijn angst heen te komen. Top rijschool zeker aan te raden

 • Hele fijne rijschool, geeft een heel goede en duidelijke uitleg terwijl je plezier heb tijdens het rijden, elke rijles was een leuke rit.

 • Vorige week geslaagd voor mijn rijexamen, super begeleiding gehad van Jatin. Persoonlijke rijlessen op maat, echt precies wat ik nodig had!

 • Tijdens het rijden goede begeleiding gehad, veel overlegt en besproken over hoe het rijden ging en wat ik er zelf van vond. Er word goed naar je geluisterd en gekeken wat er allemaal mogelijk is. Jatin is een fijne rijinstructeur.

 • Alles in 1x gehaald! Leuke tijd gehad met mijn instructrice Komal! Ze heeft goed geholpen met de bijzondere verrichtingen goed uitgelegd met de theorie.

 • Ben gister in een keer geslaagd bij Just Ride! Vanaf de eerste rijles heb ik een goed gevoel gehad bij Jatin en hij legt goed en duidelijk uit. Hij stuurt je vaak een notitie waar je aan moet denken zodat je kan voorbereiden op de volgende les. Hij heeft me goed klaargemaakt voor het examen en hij weet zeker wat hij doet. Zeker een aanrader dus!

 • Vandaag ben ik (1e keer) geslaagd voor mijn rijbewijs !!! Hartelijk dank aan Jatin mijn instructeur die volgens de laatste CBR methode (RISS) werkt en mij altijd op mijn gemak stelde : THANK YOU

 • Top rijschool, heb ik als zeer prettig ervaren. Het oprecht meedenken met de leerling zoals zijn of haar situatie en mogelijkheden. Ook over het stappenplan is er duidelijk nagedacht en goede communicatie. Na elke les eerlijke feedback, niet alleen waar verbetering in dient te komen maar ook wat juist goed gaat en of je wel of niet klaar bent voor je praktijkexamen. Alles draait om de leerling en de goede begeleiding. Het klinkt heel cliché maar ik raad rijschool Just Ride zeker aan bij mensen die snel en op een professionele verantwoorde manier hun rijbewijs willen halen. Vooral als je deze punten belangrijk vindt. Bedankt voor de leerzame periode. We hebben daarnaast ook veel gelachen. Het was kort maar krachtig. Ik wens jullie het beste, ga zo door! Een dikke 10!!
  😉😉😉
  Amit Ajodha

 • Mijn rijbewijs in 1x gehaald ondanks mijn faalangst. Ik kreeg bruikbare tips en adviezen die mij zelfverzekerd maakte zodat ik met een goed gevoel de weg op kan. Echt een aanrader!

 • Gereden bij Just Ride en blij met mijn keuze. Fijne en duidelijke lessen waarbij ik mij altijd op mijn gemak voelde. Ik zou Jatin zeker aanraden!

 • Mijn rijbewijs in een keer gehaald bij Just Ride ….Ik bedoel ook echt Just Ride.!!! Ik heb leuke tijd gehad en heel veel geleerd Op puntje van die( i ) Ik blij de rij-school blij 😇 Jatin nog maal heel veel Dankjewel !!! 😇😇😇🥳🥳
  Je antwoord

  • Graag gedaan Judy! Heel veel veilige kilometers toegewenst🚙🚙🚙 en rij voorzichtig!!, groet team Just Ride

 • Uitstekende ervaring gehad met deze rijschool! Met Jatin veel plezier gehad en hij wist precies wat hij moet doen om mij op examen niveau te brengen en om mij zelfvertrouwen te geven. 100% aan te raden aan iedereen, ook voor mensen die het moeilijk vinden!

  • Dankjewel voor deze positieve woorden, wij wensen je heel veel veilige kilometers toe , mocht je ooit vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen

 • Yess in 1 x mijn rijbewijs gehaald bij JUST RIDE Goede rijschool leerzame,lessen en gezellig! Zeker een aanrader

 • Geslaagd voor mijn rijbewijs Top Rijschool dankje Jatin was supergezellig, goede uitleg, voelde me erg op me gemak

 • Top rijschool! Mijn rijbewijs in een keer gehaald bij Jatin. Hij heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik voorbereid mijn examen inging.
  Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen.

 • In 1 x geslaagd! Hele fijne lessen gehad, en Jatin stelt je echt op je gemak in de auto! Top Rijschool zeker aan te raden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.